Tots els pobles

Perfil de l'empresa

Shantou Changjia Company és un dels principals exportadors de tèxtils i peces de vestir a Shantou. Fundada l'any 1998, s'especialitza en la producció i exportació de roba interior d'home i dona i la ven a tot el món. En l'actualitat, la nostra empresa produeix una sèrie de roba interior femenina, com ara: sostenidors, escrits, tangues, camisolas, pantalons curts, cotilles, bodys, sèries de modelatge, els productes són tallats i cosits, articles sense costures i enganxats, etc. Roba interior masculina: boxers, calçotets, modeladors funcionals. La roba de dormir i la roba casual també són els nostres principals productes.

Com a empresa dedicada al comerç exterior i l'exportació durant molts anys, la nostra empresa s'esforça per desenvolupar nous productes amb els avantatges de les seves pròpies fàbriques i afegeix nous elements als productes originals per seguir el ritme de les tendències de la moda.

Per tal de garantir un lliurament puntual i la qualitat del producte, la nostra empresa ha formulat un sistema de gestió de qualitat complet i madur i l'ha implementat de manera estricta.

En els darrers 25 anys, la nostra empresa ha establert relacions comercials estables amb molts clients d'arreu del món i el volum comercial està creixent constantment. La nostra empresa té dues subfàbriques de propietat total amb una capacitat de producció anual de 8 milions de peces de productes de roba interior. En aquesta regió, hem establert una estreta relació oferta-demanda amb molts fabricants per oferir als clients preus més competitius.

Esperem sincerament establir una relació comercial de benefici mutu amb amics a casa i a l'estranger, treballem de la mà!

Categories populars